Despre noi

Mancarea chinezeasca este cunoscuta in intreaga lume pentru gustul,aroma,stilul de gatit prin care bucatarii pregatesc preparatele culinare.

Panda Express Chinese Food Delivery deschide prima locatie in centrul orasului Constanta, pe str.Cuza Voda nr. 17, locul unde puteti savura adevarata mancare chinezeasca gatita chiar in fata dumneavoastra, astfel incat sa stiti intotdeauna ceea ce veti primi.

Panda Express Chinese Food Delivery a fost creat nu doar pentru a va umple un gol in stomac ci pentru a va satisface papilele gustative si pentru a servi o masa rapida si sanatoasa cu ingrediente proaspete, atent selectionate.

Prin deschiderea Panda Express Chinese Food Delivery dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri,persoane active, la birou sau acasa oferindu-le in cel mai scurt timp preparatele dorite la preturi accesibile.

Meniul nostru contine peste 250 de retete autentice din carne de pui, porc, vita, oaie, rata, peste si fructe de mare combinate cu legume proaspete si ingrediente originare aduse direct din China, cu care vom incerca sa va incantam gusturile.

Panda Express a  conceput un meniu  clar pentru a va oferi posibilitatea de a alege, trebuie doar sa urmati cei trei pasi pentru a va crea propriul meniu de noodles dupa bunul plac:

PASUL 1 - Alegeti baza

PASUL 2 - Alegeti favoritele

PASUL 3 - Adaugati sosul dorit

Nu uitati ! Panda Express Chinise  Food Delivery  vine la dumneavoastra acasa, la birou, la petreceri sau oriunde v-ati afla in cel mai scurt timp posibil. 

contact webmaster